March 12, 2011

susah

susah untuk aku berkomunikasi dengan orang yang tak berpuisi ni,
mereka tak faham apa-apa,
aku bukan ada masalah mental,
kalau aku ada masalah mental,
Family SSS pun ada masalah mental lah!
betul tak ?
aku pernah tulis lebih teruk dari itu dan ini,
cuma  mereka yang tak pernah tahu,
sebab aku tak pernah gunakan laman sosial,
yang tak ada privacy lansung tu untuk meluahakan apa aku rasa,
aku bukan that kind of "BODOH" sangat!
hanya mereka yang menggunakan tulisan,
untuk meluahkan faham orang yang macam aku ni.
mereka yang tak tahu menulis tu,tak tahu apa-apa!


*geram! www.tips-fb.com

2 comments:

mellyana sara said...

sabar eh mira. kita dan mereka x sama...takpe...kamu masih ada saya dan mereka. :)

amirasyakirin said...

okay,kak thx :)