October 01, 2010

cikgu zaman sekarang ,



segala cacian yang kamu dilemparkan
sedikit pun tak bikin down
yaa kamu boleh teruskan
kami tak kisah lah darn

di mana kebebasan kami
kalau kuman pun mahu diteliti
kami bukan buat tahi
kami just nak happy happy

kenapa mesti mendiskriminasi
pelajar itu dan pelajar ini
semua hanya tahu tuding jari
saja nak bagi kami rasa mati

kita punya musim tak sama
aku zaman kristal , kau zaman batu
jangan nak sama kan dunia kita
memang tak boleh nak matching lah tahu




p/s ; terima kasih cikgu -,-
www.tips-fb.com

3 comments:

mellyana sara said...

zaman kristal.hee! setuju!

Ren Razali said...

rebellious. Zaman sekolah adalah paling seronok, tahu?

Hunneh Hamzah said...

cikgu cikgu menyakitkan