September 27, 2010

salah aku kah?

dalam sini ada sesuatu
sesuatu yang buat aku terbeban

di mana jalan keluar
bantu aku cari
aku ingin lari dari semua ini
dari dia, mereka, semua

bantu aku
aku sudah tidak mampu untuk melangkah lagi

*sakit sangat*


mencuba jadi yang terbaik
tapi sering disalah erti
dan itu buat aku rasa
putus asa
www.tips-fb.com

13 comments:

karok said...

hey jgn lari. hadapilah dgn macho. mcm gaban.=)

Camellia said...

hahaha! lelah weh~ sumpah aku lelah~

karok said...

leleh xpe tp jgn lari..... jgn sekali-kali lari...

Camellia said...

aku lari kepada sesuatu. ;) itu baik kan?

karok said...

bgantung pd jenis sesuatu tu jgk....=)

Camellia said...

hmm~ sesuatu yang dah tak wujud yang aku selalu harap dia masih bernyawa...

camar putih said...

kadang2 memang kita susah nak lari..when people said time heel everything,susah juga nak terima..ye lah,hilang orang yang kita sayang kan..tapi life must go on..kena jadikan tu sebagai penguat semangat kita.."dia" tak mahu kita sedih kerana dia kan.. so smile mell..smile..kita sama2 senyum..:)

Camellia said...

;)

karok said...

hey satu hari nanti kau senyum bile kenang balik kisah sedih kau... 84% daripada memori indah adalah bdasarkn kisah sedih... itulah kenangan... kau kuat.. kau bole jdkn bende yg tjadi ni sbg kenangan indah satu hari nanti.=)

Khuzz said...

setiap org ada kisah nya....

Camellia said...

urm...aku tahu aku boleh..cuma aku perlukan sedikit kekuatan. ;) berikan aku.

karok said...

haish xkn kau nk jd mcm badang.... makan muntah hantu baru kuat... kekuatan 2 ad dlm pemikiran rasional kau... ak support kau dari blakang.
klau aku support kau dari depan t kau xnampak depan plak, sb kene lindung ngn ak. hehehe

Camellia said...

hahahah! support dari kanan la agar aku x condong cam kau.hee! :)