September 30, 2010

kompang volume 21

kau tahu kan aku bukan sengaja nak kasi kau berendam air mata atau nak taruk hati kau sekadar belakang kira . cuma kali ini aku dah jelik dengar kau kata ''jangan lampas , kau rusukku '' . aku tak tahu mana bintang merayap malam ini , mana bulan berlegar malam ini . mungkin sebab aku dah pulangkan berlian entah berapa karat itu tadi . sebab berlian itu hanya pada harga bukan hati . kau buanglah songkok tinggi dan aku lupakan angan - angan aku mahu mengintai di celah-celah lubang pintu kayu-si bersampin yang tertunduk sipu .

kita masih belum terlambat . kalau masih cinta yang lama , kau tolong pergilah . aku lebih rela duduk jauh jauh di muka pintu melihat kau duduk dikibas orang bersama si dia - atas kerusi baldu berlagu kompang volume 21 ; daripada setiap malam aku rapat-rapat pandang muka kau tanpa sedar hati kau merayap pada yang lain . sesak .

At night when the stars
Light on my room
I sit by myself
Talking to the Moon
Try to get to You
In hopes your on
The other side
Talking to me too
Oh Am I a fool
Who sits alone
Talking to the moon
Bruno Mars-talking to the moon . www.tips-fb.com

16 comments:

thenocturnalzulkhairi said...

volume 21 tu brand ape?? edifier?sonic gear?altec lancing?

Eima Jer said...

-sakit-


aku amat paham kesesakan itu

saraa said...

khairi khaira khairu : tuh bunyi kompang dari radio..eh radio?

eima jer : takpe , Tuhan nak kasi kita yg lebih baik baik baik lepas nh :) amin.

thenocturnalzulkhairi said...

oh cik sara sari saru..sori la,dah lame i xdgr radio la :P

saraa said...

prima tgk pulak .

ces .

thenocturnalzulkhairi said...

ohh xtgk prima ok..
aku tgk lisa saje..
hahahaha

p/s: fb kau memang macam biskot!

saraa said...

makcik lecturer kazen lisa , tgk budak ta studi nh . kehkeh

p/s : aku ? aku on lah molek je . fb kau tuh , biskut kering kan .

thenocturnalzulkhairi said...

puan lecturer kazen lisa sporting, die dah halalkan aku tengok sepupu die.
hahaha

p/s: aku on9 dari tadi,aku taip2 patu ko op kan?cit cat azwan ali sungguh!

saraa said...

p/s/s/s/s/s/s/s/s : kau takdek tempat lain ke nak borak suk ? sini jugak kau nak cerita fsl aku kan .

ah .
aku on dari td .
mechok .

thenocturnalzulkhairi said...

ps3 : kau yg nak bcrte kat sini kan?? kau yg op fb sape soh..
hahaha konon status of9 eh??

saraa said...

kehkeh .

aku on la on on on !
isk isk .
suk kau punye berukband tuh ha .

thenocturnalzulkhairi said...

ps2 : aih berukabang aku nih aku byar tiap2 bulan tau,xpnah ade prob tau..jgn prtkaikan berukabang aku..

saraa said...

ah .
aku malas na geng dgn kau mcm ni .

thenocturnalzulkhairi said...

eh?
kau geng ngan aku rupenye eh??

hahahahaha

saraa said...

aku forward jugak memesej kau kang .

isk isk

thenocturnalzulkhairi said...

aku forward jugak memesej kau kang .

isk isk