September 23, 2010

aku tak paham lah kau nie .



aku tak tahu aku apa
sumpah rasa jahat gila
boyfriend orang suma aku rata
jangan cakap aku gila

relaxlah bukan nak rampas pun
tapi skandal skandal boleh la kan
mesti kau rasa nak bagi penampar
oh silakan gua tak gentar

jangan lah risau brotha
aku bukan takda harga diri
cuma untuk saja saja
tapi agak carik mati

aku dan dia kawan saja
kau takut benda apa
aku tak paham lah gila
apa ada dekat aku , buat kau takut gilaa

kau kan cantik gila
macam ratu dunia kata mereka
orang gemuk macam ne kau nak risau apa
dah memang konfirm lah boyfriend kau tutup mata

tak senang cakap depan depan
cakap belakang tak sweet lah kan
tak payah de bajet tenang
aku tahu kau nak bagi aku terajang

ini bukan untuk kau saja
tapi suma yang pernah aku cuba
jangan marah kan ni hari raya
apa kata maafkan saja



p/s ; entry lama . saja post sini . dan nak tanya . aku jahat ke ?
www.tips-fb.com

5 comments:

esumi-lynn said...

kalau hunny post mesti ade gambar. heee. suka. :)

dan sekadar kongsi pandangan. tak kira lah gadis tu cantik macam mana pun, kalau cinta dia didekati gadis lain, tak kira lah bagaimana rupa pun, cemburu tak kenal rupa, sayang.
cemburu kata, "kau dekat laki aku, kau siap!" haha.

Hunneh Hamzah said...

hahaha , tp mcm tak masuk akal gila kot . haha

esumi-lynn said...

cinta pun tak masuk akal, inikan rasa yang hadir sebab cinta itu ada. kan? lagi tak masuk akal. :)

dan pasal jahat tu, no comment sebab pernah buat jugak. haha. :p

saraa said...

ini cool gila !

:p

camar putih said...

haha..hunny hunny..nice entry anyway.. hehe